Tisztelt Óvodás Szülők!

 

A humán világjárvány (koronavírus) okozta rendkívüli helyzet következtében március 16-tól a magyarországi iskolákban digitális munkarendet (távoktatást) rendeltek el. Az óvodák tekintetében a kormány később fog dönteni. Ezért az óvodába járó gyerek ellátásáról az önkormányzatok, fenntartók külön rendelkeznek.

 

A Szent Bernadett Tagóvodában a következő intézkedéseket tesszük gyermekeink és egymás védelmének biztosítása érdekében:

  • Minden kisgyermek, akinek valamelyik szülője otthon van (nem dolgozik, GYES/GYED-en van) maradjon otthon!
  • Minden kisgyermek, akinek családja érintkezett külföldről hazajövő személlyel - beleértve a vendégmunkás szülőket -, minimum 2 hétig maradjon otthon! Hiányzásukat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen történő elektronikus bejelentést követően a tagintézményvezető igazolja.
  • A Szent Bernadett óvodát csak teljesen egészséges vagy betegségből visszatérve orvosi igazolással rendelkező gyermek látogathatja. (Jelen esetben nátha, köhögés is betegségnek számít!)
  • Az óvoda épületébe belépni csak a játszóudvar felőli bejáraton keresztül lehet. Kérjük, a szélfogóban kialakított fogadó helyiségben várakozzanak, mert az óvodába csak óvodásaink és az ott dolgozók léphetnek be!
  • Érkezéskor, és távozáskor a dajkák és az óvónők itt fogadják a gyermekeket, és kísérik be a csoportokba, majd hazamenetelkor is itt veheti át gyermekét minden szülő.
  • FONTOS! Reggel 8.30-ig be kell érni a gyermekkel, 8.30-kor a kapukat és ajtókat zárjuk, azután kisgyermeket már nem veszünk át. Délután 16 órától 17 óráig lehet ugyanebben a rendben elvinni a kisgyermekeket.
  • Kérjük, jelezzék Schalpha Anett tagóvodavezetőnek telefonon (30/948-6737), vagy a csoportok zárt facebook csoportjában, ha gyermeke otthon maradását nem tudja megoldani!
  • Ez az intézkedés 2020. március 16-tól visszavonásig érvényes!

Hiteles magyarországi információkért látogasson el a https://koronavirus.gov.hu oldalra.

A fenntartóval, az önkormányzat képviselőivel folyamatosan kapcsolatban maradunk, a teljes intézményt folyamatosan fertőtlenítjük és bármilyen érdemi bejelentés, változás esetén tájékoztatjuk Önöket.

Vigyázzunk egymásra!

 

Köszönjük a támogató együttműködésüket!

Komló, 2020. március 15.

 

Schalpha Anett

tagóvoda vezető

Ormándlaky Dalma

intézményvezető