Tisztelt Szülők!

 

A humán világjárvány (koronavírus) okozta rendkívüli helyzet következtében március 16-tól a magyarországi iskolákban digitális munkarendet (távoktatást) rendeltek el. Az óvodák tekintetében a kormány később fog dönteni. Ezért az óvodába járó gyerekek ellátásáról az önkormányzatok, fenntartók külön rendelkeznek, a tájékoztatást kiküldtük óvodásaink szüleinek.

  1. A rendkívüli helyzetben történő gyermekétkeztetés az önkormányzatok feladata, melyről itt olvasható közlemény: http://www.komloiujsag.hu/?p=41418

A gyakorlati megvalósítása intézményünkben:

  • március 16-án minden menzát illetve háromszori étkezést igényelt diák részére meleg ebéd (ill. tízórai és uzsonna) kerül kiadásra az iskola konyhájának templom felőli udvarában található bejáratánál. Átvétele csak 12.30 és 14 óra között lehetséges. (Egyszeri étkezők esetében az adott napi ebéd, háromszori étkezésre jogosultak esetében az adott napi ebéd és uzsonna, valamint a másnapi tízórai kerül átadásra.)
  • Ezt követő napokon az ingyenesen étkezők számára minden esetben biztosított a csomagolt meleg ebéd és a tízórai/uzsonna (Amennyiben azonban nem igénylik, kérem, legyenek kedvesek azt hétfőn reggel 9 óráig a szokott módon lemondani!).
  • Mindenki másnak is biztosítja az önkormányzat a meleg ebédet, elvitelre. DE, erre vonatkozóan igényt kell benyújtani intézményünk Gazdasági vezetőjénél, Szabadosné Farkas Erikánál, a 72/481-272 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen, hétfő reggel 9 óráig. Kérem, csak abban az esetben rendeljék meg az ebédet, ha biztosan át tudják venni azt, a kijelölt helyen és időben (lásd fent). Kérem, ésszerűen tervezzünk!
  1. A tanulók kiscsoportos (max. 10 fős) napközbeni felügyeletét igény szerint megszervezzük. De csak abban az esetben van erre lehetőség, ha az feltétlenül és ahol leginkább szükséges, illetve elsősorban a járvánnyal kapcsolatosan munkálkodók gyermekeit tudjuk fogadni. A szülők elfoglaltságának feltérképezését az osztályfőnökök végzik, az igényeket ők gyűjtik, kérem, közvetlenül őket keressék.

 

Hiteles magyarországi információkért látogasson el a https://koronavirus.gov.hu oldalra.

A fenntartóval, az önkormányzat képviselőivel folyamatosan kapcsolatban maradunk, a teljes intézményt folyamatosan fertőtlenítjük és bármilyen érdemi bejelentés, változás esetén tájékoztatjuk Önöket.

Vigyázzunk egymásra!

Köszönjük a támogató együttműködésüket!

Komló, 2020. március 15.

 

Fülöp Tamás

intézményvezető-helyettes

Ormándlaky Dalma

intézményvezető