Tisztelt Óvodás Szülők!

A 152/2020. (IV. 27.) a veszélyhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről szóló Kormány rendelet szerint az óvodába járó gyerek felügyeletéről 2020. május 4-e, hétfőtől, újra megszervezzük a gyermekek felügyeletét A Szent Bernadett Tagóvodánkban.

A kormányrendelet figyelembe vételével a felügyeletet idejére a Szent Bernadett Tagóvodában a következő intézkedéseket tesszük gyermekeik és egymás védelmének biztosítása érdekében:

  • Minden kisgyermek, akinek valamelyik szülője otthon van (nem dolgozik, GYES/GYED-en van) maradjon otthon!
  • A Szent Bernadett óvodát csak teljesen egészséges vagy betegségből visszatérve orvosi igazolással rendelkező gyermek látogathatja. (Jelen esetben nátha, köhögés is betegségnek számít!), a felügyeletet kérő szülőnek, kötelezően nyilatkoznia kell arról, az óvoda által biztosított nyomtatványon, hogy gyermeke teljesen egészséges!
  • Az óvoda épületébe belépni csak a játszóudvar felőli bejáraton keresztül lehet. Kérjük, a szélfogóban kialakított fogadó helyiségben várakozzanak, mert az óvodába csak óvodásaink és az ott dolgozók léphetnek be!
  • Érkezéskor, és távozáskor a dajkák és az óvónők itt fogadják a gyermekeket, és kísérik be a csoportokba, majd hazamenetelkor is itt veheti át gyermekét minden szülő.
  • FONTOS! Reggel 9.00-ig be kell érni a gyermekkel, 9.00-kor a kapukat és ajtókat zárjuk, azután kisgyermeket már nem veszünk át. Délután 15.00 órától 17.00 óráig lehet ugyanebben a rendben elvinni a kisgyermekeket.
  • Kérjük, jelezzék Schalpha Anett tagóvoda vezetőnek telefonon (30/948-6737), ha kérik gyermekük számára a felügyeletet!
  • Kérjük, hogy az óvodai felügyelet igénybevételéhez a szülők (mindkét szülő) szerezzenek be munkáltatói igazolást, annak bizonyítására, hogy naponta eljárnak otthonról dolgozni a veszélyhelyzet ideje alatt!
  •  Ez az intézkedés 2020. május 4-től visszavonásig érvényes!

Hiteles magyarországi információkért látogasson el a https://koronavirus.gov.hu oldalra.

A fenntartóval, az önkormányzat képviselőivel folyamatosan kapcsolatban maradunk, a teljes intézményt folyamatosan fertőtlenítjük és bármilyen érdemi bejelentés, változás esetén tájékoztatjuk Önöket.

Vigyázzunk egymásra!

Köszönjük a támogató együttműködésüket!

Komló, 2020. május 4.

Schalpha Anett

tagóvoda vezető

Ormándlaky Dalma

intézményvezető