×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló angyalbatyu mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.


[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló angyalbatyu mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Csatlakozz Te is az Angyalbatyu akciónkhoz! Tegyünk jót együtt, név nélkül a rászoruló gyerekekkel! Ha van olyan, számodra kedves játék, plüssállat, ruhadarab vagy mesekönyv, amiről lemondanál, vagy szánsz rá a zsebpénzedből, hogy egy nélkülöző gyermeknek szebbé tedd az ünnepét, ne habozz! Szaloncukorral, csokoládéval is kedveskedhetsz titkos megajándékozottadnak.

Mi a teendőd?

Tedd a jó állapotú tárgyakat egy felnőtt méretű cipősdobozba, zárd le, csomagold be egy mutatós papírba, és írd rá kívülről, hány éves ovis vagy általános iskolás lánynak/fiúnak szánod. (pl.9 éves lánynak)

Baj, ha nem tudok egyedül megtölteni egy dobozt?

Nem probléma, a szándék a fontos, nem az érték. Ha többen tudtok összeállni egy doboz megtöltésével, az sem gond, az ajándékozó személye titokban marad. A dobozt akkor zárd le, ha úgy érzed, a barátodnak is szívesen átadnád.

Nem csomagolok szépen… mit tegyek?

Bátran kérd osztályfőnököd és tanáraid segítségét!

Hol adhatom le a csomagot?

Iskolánk is gyűjtőpont!

Keresd Pabian Ádám tanár urat és Horváth Rita tanárnőt!

„Amikor te adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, hogy adományod rejtve maradjon; Atyád, aki lát a rejtekben, megfizet majd neked.” Mt 6,3-4

A csomagokat a Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda partnerintézményeibe járó óvodás és iskolás gyermekek számára juttatjuk el.

{gallery}/angyalbatyu{/gallery}

 

 

 

A Kistérségi Népdaléneklési Versenyen két kategóriában is remekeltek iskolánk diákjai, akik többek között az EFAMI, a Pöndöly Néptánc Egyesület valamint iskolánk "színeiben" indultak a versenyen.

Eredmények:

Szólóének (felsős): 

  1. helyezett: Kugelmann Panna 8.dó osztályos tanuló-PÖNDÖLY EGYESÜLET
  2. helyezett: Horváth Imola 5.lá osztályos tanuló-EFAMI

Csoportos ének (alsós,felsős, középiskola): 

1.helyezett: Csicseriborsó együttes- Bocz Panna 4.lá és Horváth Imola, Istiván Hanna, Török Orsolya, Pál Fruzsina, Bognár Zsófia, Sváb Alexa 5.lá osztályos tanulók- EFAMI

3.helyezett: Murber Zoltán és Vilmányi-Kiss Sámuel fiúkettős 3.lá osztályos tanulók- KODÁLY

A helyezetteken kívül szépen szerepelt még ugyanezen a versenyen: Bérces Natasa 5.lá osztályos tanuló szólóének kategóriában az EFAMI versenyzőjeként, valamint a Pipacs együttes: Bocz Panna,Fadgyas Eszter, Gyozsán Emese, Nagy Ágnes 4.lá és Iharosi László 4.dó osztályos tanulók a KODÁLY indulóiként.

Gratulálunk a versenyző tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak:Deáky Péternek (PÖNDÖLY), Papp Cecíliának (EFAMI), Pleszné Fényes Editnek és Molnosné Pauza Viktóriának (KODÁLY)!

 Iskolánk tantestülete