A nevelési év feléhez közeledvén fontos időszak veszi kezdetét a nagycsoportos óvodások és szüleik életében. Az általános iskolába való beiratkozás előtt szükségessé válik, hogy a szülők körültekintően minden lehetséges információ birtokában választhassák ki gyermekük számára, az elvárásaiknak leginkább megfelelő köznevelési intézményt az általános iskolai tanulmányok elvégzéséhez.

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvodában a 2018/2019-es tanévben két osztályba várja beiratkozásra a nagycsoportos óvodásokat, a leendő első osztályosokat:

  1. emelt szintű ének-zenei oktatással
  2. általános tanterv mellett tevékenységbe ágyazott, napi nyelvkörnyezetet biztosító nyelvoktatással.

Hiszen az anyanyelvünket sem könyvből tanuljuk, hanem napi tevékenységeink során sajátítottuk el. Ehhez kis létszámú osztályokat, tanuló csoportokat, családias légkört, magas színvonalú digitális környezetet, gazdag szabadidős tevékenységeket biztosítunk korszerűen, teljes külső és belső megújulás alatt álló iskolánkban,

a Kodályban!

A városon kívül élő családokat segítendő, Komló 30 km-es körzetében iskolabuszt biztosítunk a gyermekek iskolába járáshoz.

Ezt stabil, keresztény értékrendet nyújtó környezetben kínáljuk, mely képessé teszi gyermekeiket a világban való eligazodásra, a későbbi szabad választásaik során a jó döntéshozatalra, segít abban, hogy boldog, kiegyensúlyozott emberekké váljanak.

A Pécsi Tudományegyetem partnerintézményeként magas színvonalú és lelkiismeretes szakmai munkát végeznek pedagógusaink. Ezzel egyidejűleg diákjainktól is elvárjuk, hogy mindennapi felkészülésük során előmenetelük sikerességét tartsák szem előtt.

Nekünk is fontos, hogy olyan családokkal tudjunk 8 évig együttműködni, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak gyermekük iskolai életéről. Ezért, hogy a kölcsönös megismerés lehetőségét kínáljuk Iskolanyitogató rendezvényünk következő állomásán, melyre szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket és gyermekeket.

  • március 21-én, szerdán, 16:30-tól, téma a Tavasz

 

Aki pedig az átlagos iskolai programokba szeretne betekinteni, kérjük, látogasson el a február 2-án, 13 órakor tartandó iskolai alsós farsangunkra is!

Szeretettel várjuk Önöket!