Nocsak, nocsak, esik az eső, sírnak az égiek?

Nocsak, nocsak, de hát örömükben, mert az iskolánk által megrendezésre kerülő verseny nagyon jól sikerült.

Reggel: 14 tanuló, 4 testnevelő, két autó tele minden jóval. Sok bója, rengeteg bója, nagy asztal, kis szék, motyó itt, motyó ott, hogy semmi ne maradjon el. Aztán a két kocsi tartalma egy futópályává alakult és elkezdődhetett, amire vártunk…

Verseny: …igen az eső is rákezdett, de hát egy „kodályos” nem cukor! 14 kodályos, meg végképp nem az! Elrajtolt az első futó, majd sorban a többi. Érdekes volt látni a versenyzőkön, a célba érkezés előtti furcsa mosolyt. Olyan …nem igazinak tűnt, mondhatnám egy kis élcelődéssel, mert hát az emelkedő át tudja formálni a versenyzői mosolyt. Nem igazán facebook profilkép létrehozására találtuk ki ezt a megmérettetést. De a sport, az már csak ilyen, a „vadat” ki kell engedni a karámból, ahhoz hogy a mosoly igazivá váljon a dobogón.

A városi versenyen 4 iskola 72 versenyzője mérte össze a „mosolyát”! Hálásak vagyunk a testnevelő kollégáknak, hogy mindvégig kitartottak a verseny lebonyolítása mellett!

Verseny után: Versenyzők el, sok bója, rengeteg bója, motyók mind a kocsikban. Jöttünk, felbolygattunk egy utcát, majd elmentünk és ott hagytuk az esőt, had mondja a magáét.

Mint mindig, megint nagyon jó volt kodályosnak lenni!

Akikre büszkébbek vagyunk:

Fadgyas Eszter            7.lá                        3. helyezett

Kincses Krisztián        5.dó                       3. helyezett

Kolb Kevin                   3.lá                        5. helyezett

Kolb Andrea                 7.dó                      6. helyezett

Sáfrány Erik                 3.lá                        6. helyezett

 

  

Komló, 2021. 09. 22. 

A kodályos testnevelők