Nocsak, nocsak, esik az eső, sírnak az égiek?

Nocsak, nocsak, de hát örömükben, mert az iskolánk által megrendezésre kerülő verseny nagyon jól sikerült.

Reggel: 14 tanuló, 4 testnevelő, két autó tele minden jóval. Sok bója, rengeteg bója, nagy asztal, kis szék, motyó itt, motyó ott, hogy semmi ne maradjon el. Aztán a két kocsi tartalma egy futópályává alakult és elkezdődhetett, amire vártunk…

Verseny: …igen az eső is rákezdett, de hát egy „kodályos” nem cukor! 14 kodályos, meg végképp nem az! Elrajtolt az első futó, majd sorban a többi. Érdekes volt látni a versenyzőkön, a célba érkezés előtti furcsa mosolyt. Olyan …nem igazinak tűnt, mondhatnám egy kis élcelődéssel, mert hát az emelkedő át tudja formálni a versenyzői mosolyt. Nem igazán facebook profilkép létrehozására találtuk ki ezt a megmérettetést. De a sport, az már csak ilyen, a „vadat” ki kell engedni a karámból, ahhoz hogy a mosoly igazivá váljon a dobogón.

A városi versenyen 4 iskola 72 versenyzője mérte össze a „mosolyát”! Hálásak vagyunk a testnevelő kollégáknak, hogy mindvégig kitartottak a verseny lebonyolítása mellett!

Verseny után: Versenyzők el, sok bója, rengeteg bója, motyók mind a kocsikban. Jöttünk, felbolygattunk egy utcát, majd elmentünk és ott hagytuk az esőt, had mondja a magáét.

Mint mindig, megint nagyon jó volt kodályosnak lenni!

Akikre büszkébbek vagyunk:

Fadgyas Eszter            7.lá                        3. helyezett

Kincses Krisztián        5.dó                       3. helyezett

Kolb Kevin                   3.lá                        5. helyezett

Kolb Andrea                 7.dó                      6. helyezett

Sáfrány Erik                 3.lá                        6. helyezett

 

  

Komló, 2021. 09. 22. 

A kodályos testnevelők

 

 

 

Érdeklődő tanulókkal hangolódtunk az idei Gombocska szakköre. Még az öltések megkezdése előtt ellátogattunk a városi múzeumba a díszítőművészeti műhely kiállítására. A műhely vezetője Kincses Ágnes, népi iparművész várt bennünket és mutatta be a gyönyörű alkotásokat, többek között Kugelmann Csenge, volt tanítványunk, korát meghazudtoló munkáit. Nagyon sok szép és értékes darabot láttunk, sok újdonsággal gazdagodva várjuk a szakkörös délutánokat.

Fadgyas Éva 

  

 

 

 

„Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.” (Ter 1,27)  

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a Pécsi Egyházmegye által nyolcadik alkalommal megszervezett, a családokért felajánlott bátai zarándoklatára!

Felföldi László pécsi megyéspüspök arra kéri a zarándoklat résztvevőit, hogy egyéni imaszándékaik mellett idén elsősorban a családokért imádkozzanak.  

 

 

 

 

A komlói egyházközség és nevelőtestületünk tagjai együtt vettünk részt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ünnepi zárószentmiséjén.

Ferenc pápa homíliájában kiemelte:

„Engedjük, hogy Jézus, az Élő Kenyér kigyógyítson a bezárkózásból, megnyisson az osztozásra, feloldja merevségeinket és magunkba zárkózásunkat, hogy megszabadítson abból a bénító szolgaságból, amikor csak saját képünket védjük, és elvezessen oda, ahova ő akar!”

Ferenc pápa köszönetét fejezte ki Magyarországnak és Isten áldását kérte a magyar emberekre: "Veletek és értetek mondom: Isten, áldd meg a magyart!"

https://www.iec2020.hu/hu/hirek-sajto/lepjunk-hatra-egyet

 

 

 

 

Tanévnyitó és 1. osztályosok fogadása

2021/2022-es tanév

 

 

 

Hegyi futás

/…avagy, a siker a tetőn tanyázik/

 

Futottunk…

No, nem valaki elől, - bár a járvány kerget minket -, hanem mert verseny volt, „Hegyi futás” néven.

COVID ide, COVID oda, a sport nem egy aggódós anya-típus.

Álmodtunk egy merészet 4 éve, most már a siker gyümölcseit szedegetjük…  Komlón, megrendeztük a Hegyi futás versenyét, melyen négy általános iskola, 88 versenyzője feszültek neki a hegymenetnek.

Aprótól a nagy kamaszig mindenki nagy tervekkel indult neki a távnak, de az első pár méter után rá kellett jönniük, hogy a fizika törvényei igencsak belekarcolódnak a macskakövekbe.

Itt nincs taktika, nincs erőbeosztás, nincs tartalékolás, csak az az, „egy nagy levegővétel” és gyerünk.

A testnevelők hajszoló szurkolásai között, a görcsölésig feszülő izmok és a zsibbadásig hajszolt vádlik jelezték az utolsó energiatartalékok mozgósítását. Nincs kíméletesség, nincs rövidebb út, nincs a „másiknak könnyebb volt” gondolat ebben az eltorzult arcú grimasz versenyben.

Mindegy hogy, színötös tanuló vagy vánszorgó ketteske, kicsi, nagy, magas, alacsony, a hegy az hegy. Így mindenkinél eljön az a pillanat, amikor megbánta, hogy igent mondott a versenyre, de a sport már csak ilyen. Feszegetjük a korlátainkat, döntögetjük határainkat, felülírjuk a céljainkat.

Ettől és ezért szép!

…és még mitől szép?

2.helyezett lett: Szabó Benedek 8dó

3.helyezett lett: Bálint Norbert 8lá és Kolb Andrea 6dó

4.helyezett lett: Földi Marcell 8lá és Penucci Federica 8dó

5.helyezett lett: Fadgyas Eszter 6lá

7.helyezett lett: Palotás Lili 4dó

A versenyen részt vett tanulók:

Tóth Csanád, Csonka István, Darvasi Hunor, Kincses Kristóf, Csiák-Sedivy Márk, Ujhelyi Márkusz, Almajer Dominik

 

Gratulálunk Nektek!

Büszkék vagyunk rátok! …Rátok, Kodályosokra!

 

Külön köszönet a „kodályos” testnevelőknek a szuper-sima rendezésért!

Kopaszné Páhl Zsanett, Vasvári Zsanett, Varga Viola, Fülöp Tamás

 

 

Komló 2020. szeptember 23.

 

 

 

 

Gombocska szakköröseink az új tanév kezdetén, újra nagy elhatározással kezdték meg a munkát!

Idén maszkokat varrnak iskolatársaiknak.

 

 

2021. október 7-én 7., 8. osztályos diákok és szüleik számára Pályaválasztási szülői értekezletet tartunk a komlói középiskolák és a pécsi Szent Mór Iskolaközpont képviselőinek bemutatkozására és a képzési kínálatról szóló tájékoztatásnak lehetőséget adva.

 

A középfokú felvételi eljárás információi

 

Felvételi a középfokú iskolákban a 2021/2022. tanévben

Tájékoztató a központi írásbeli vizsgákról

Tájékoztató a sajátos nevelési igényű jelentkezőknek

Tájékoztató a felvételi lapok aláírásáról

Adatvédelmi tájékoztató a középfokú felvételi eljárás során kezelt személyes adatokról

 

 


 

 

 

 

 

A tegnapi, ragyogó vasárnap délutánján, a bányásznapok rendezvénysorozat „Szárba szökkenő jövőnk” programján nagycsoportosaink magyar és német nyelven népi játékokkal, versekkel és dalokkal örvendeztették meg a közönséget.

 

 

 

A járványhelyzet miatt korlátozott létszámmal tartottuk iskolai tanévnyitó ünnepségünket. A szeptember elsején reggel, a Komlói Szent Borbála Katolikus Templomban rendezett ünnepségre a 42 első osztályos kisdiákot, hagyományaink szerint a tanév végén búcsúzó nyolcadikos diákok kísérték. A büszke szülőkön kívül jelen voltak negyedikeseink, akik műsorukkal tették emlékezetessé mindannyiunknak e szép alkalmat. 

 

 

 

A VOKE Vasutas Művelődési Ház a Magyar Népmese Napja alkalmából immár harmadik alkalommal hirdetett mesemondó versenyt alsó és felső tagozatos tanulóknak. Ezen a rendezvényen 19 kisdiák vett részt a megyéből.

Iskolánk 4. lá osztályos tanulója, Vilmányi-Kiss Sámuel - a tavalyihoz hasonlóan - idén is III. helyezést ért el.
Felkészítője: Illésné Pallós Éva

 

 

 

 

Intézményünk színes műsorával mutatkozott be a pécsi Katolikus Társadalmi Napok rendezvényén. Vidám és mosolygós óvodásaink német nemzetiségi gyermekdalokkal, Vilmányi-Kiss Sámuel 4. lá osztályos tanulónk élményszerű mesemondásával, Nagykórusunk Lőrincz Ákos Csaba tanár úr vezetésével örvendeztette meg a közönséget.
Öröm volt mindannyiunknak!

 

 

 

 

A tegnapi napon iskolánk is átvehette az országosan díjazott 6 iskola között 

"Energiatudatos iskola 2019." díjat. 

 

 

 

http://www.mi6.hu/ 

http://www.mi6.hu/2019osz 

 

 

 

Iskolánkból tíz 4.lá osztályos fiú vehetett részt a Pécsi Egyházmegye által Orfűn szervezett erdei iskolában. A programok szinte mindegyike kapcsolódott a település sárkány legendájához. A gyerekek izgalmas feladatok megoldásával küzdöttek meg a hétfejűvel, miközben kiszabadították a királylányt, feloldották az átok alól a kővé vált lovagokat...

Elsétáltak a Sárkány forráshoz, hatalmas túrákat tettek a tó körül. E közben észrevétlenül is a környezetismerettel, a környezetvédelemmel és az egészséges életmóddal foglalkoztak. 

Egy fél napot tölthettek a Malommúzeumban, ahol többféle mesterséggel ismerkedhettek meg. 

A tábor fénypontja a sárkányhajózás volt!

Hála és köszönet ezekért a tartalmas, élményekben gazdag napokért! 

 

 

 

 

 

Iskolánk szeptember 14-én részt vett a Pécsi Egyházmegye Bátai Szent Vér Kegyhely gyalogos zarándokútján. Dunaszekcsőtől Bátáig mintegy 13 kilométeres úton Udvardy György érsek úrral és az egyházmegye katolikus iskoláinak képviselőivel közösen haladtunk. Az Eucharisztikus Kongresszus előkészületeként, az ünnepi szentmisét Erdő Péter bíboros úr celebrálta, mely során a jelen lévő papsággal megáldotta a felújított kegyhelyet. Utunkat sok személyes találkozás, imádságos lelkület és áldott idő kísérte.

 

 

 

Elcsitult a meredek utca, üresen bámul ránk az aszfalt. Elmentek a versenyzők, itt maradt pár felszáradt izzadságcsepp, egy félig kiivott vizes palack, néhány összegyűrt csokipapír, no meg rengeteg élmény. Verseny volt itt, méghozzá „Hegyifutás”, mert hegyi is volt, és futás is. A versenyzőknek egy kibójázott folyosóban kellett megküzdeni a meredekséggel, a mellkas-zihálással, az ólomlábakkal. Méterről méterre jött rá kicsi és nagy, hogy nincs visszaút, ezt végig kell csinálni, saját magáért, az iskoláért, a tesi tanárért, és a „csakazértisért”. De hogy miről is beszélek, mutassák a versenyen készült képek!

 

A verseny eredményei:

Akikre büszkék vagyunk!

  1. helyezett lett /4. kcs./ Mártonhegyi Dániel 8. lá
  1. helyezett lett /4. kcs./ Fülöp Bálint 7. lá
  1. helyezett lett /3. kcs./ Tóth Csanád 7. lá
  1. helyezett lett /3. kcs./ Fadgyas Eszter 5. lá
  1. helyezett lett /2. kcs./ Palotás Lili 3. dó
  1. helyezett lett /4. kcs./ Bálint Norbert 7. lá
  1. helyezett lett /3. kcs./ Darvasi Hunor 5. lá

Külön köszönet a versenyirodában segédkező 8. lá osztályos lányoknak:

Pécsi Alexandra, Palotás Réka, Vikor Fanni.

Kodályos testnevelők

 

 

 

A 2019-es KATTÁRS-nak otthont adó Pécsi Egyházmegye a programsorozat kiemelt témájaként a jövő társadalmát állította az esemény középpontjába. A rendezvény Pécs belvárosában 14 helyszínen kap helyet, 37 sátorral, 25 színpadi produkcióval, 110 változatos programmal, beszélgetésekkel, tevékenységüket, mindennapjaikat és céljaikat bemutató munkatársakkal és ismertetőkkel várja az érdeklődőket.

 

 

 

Komlói vívó flashmob a Villa Complov SC és a Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola vívóinak részvételével.

 

 

 

 

A 21. Komlóért Expo-n a Komlói Római Katolikus Plébánia és a Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai is szerepet vállaltak. Relu atyának gratulálunk a helyi képviselő testület által adományozott az elismeréshez!

 

 

 

 

Hagyományunkhoz híven a kis elsősöket a 8. osztályosok kísérték át a templomba.

Relu atya köszöntő szavai után a 4. osztályosok műsora következett, amelyben 3 kis elsős is bátran állt ki a mikrofon elé.

Igazgatónő beszédében mindenkihez szólt, hisz eredményt csak akkor érhetünk el, ha összefogunk! Óvoda-iskola, gyerek, szülő, pedagógus!

Érdekes színfoltja volt az ünnepélynek az elsősök fogadalomtétele és az iskolatáskák megszentelése.

A szülők meghatottan figyelték gyermekeiket, akik ezentúl a kedvenc plüssük helyett már tankönyveket visznek reggelente magukkal....

 

Tanévnyitó, boldogság!

De jó itt veletek!

Kezdjük hát az új évet,

sok sikert, gyerekek!

 

 

Szeptember 28-án, a pécsi VOKE Vasutas Művelődési Ház a Magyar Népmese Napja alkalmából "Kedvenc Mátyás király mesém" címmel mesemondó versenyt hirdetett. Ezen a rendezvényen közel 30 kisdiák vett részt. Iskolánk tanulója, Vilmányi-Kiss Sámuel 3. helyezést ért el.

Szívből gratulálunk Samunak és felkészítőjének, Illésné Pallós Éva néninek!

 

Kedves Látogatók! Megmutatjuk az új, komlói Szent Bernadett Tagóvodát! Aki tegnap személyesen nem láthatta, íme néhány fotóval kedveskedünk.

 

 

A mai napon,(2018. 09 26.) intézményünk Szülői Szervezetének kezdeményezésével és közbenjárásával zebrazászlókat helyeztünk el a Kossuth L. utcán található, iskolánkhoz közeli, nagyforgalmú gyalogátkelőhely két oldalára. Kérünk mindenkit, használja szerettei és saját biztonsága érdekében, de adjunk lehetőséget arra, hogy ezzel sokan, sokáig élhessenek!

 

Köszönjük, ha együtt vigyázunk rá!
Ormándlaky Dalma
intézményvezető

 

 

A Komlói Római Katolikus plébániai közösség és a Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda szeretettel meghívja Önt és családját

 

„Hiszek a szentek közösségében…”

címmel megrendezésre kerülő

 

Egyházközségi napra

melynek

 

Időpontja: 2018. szeptember 29. 8.30-18.00

Helyszíne: Komlói Római Katolikus Plébánia

 

 Komló, 2018. szeptember 21.

Üdvözlettel:

Hamzau Relu plébános

kép.png

 

Bátára zarándokoltunk, a Szent Vér Kegyhelyre, a Pécsi Egyházmegye szervezésében. Iskolánk tanulóihoz és pedagógusaihoz szülők és a plébániaközösség tagjai is csatlakoztak. A gyalogos zarándoklat szentmisével és körmenettel zárult, a szolgálatba diákjaink is bekapcsolódtak. A szép őszi idő és a szentségekhez járulás lehetősége mindnyájunknak lelki feltöltődést adott.

  

 

Amíg a szép, új iskolánk el nem készül, a 2. dó osztály Mánfán, a plébánia épületében kapott helyet néhány hétre.

Szerencsésnek tartjuk magunkat azért, hogy csodálatos környezetben, nyugalomban, családias légkörben tölthetjük itt napjainkat. A régi épületet hamar lakájossá tettük, kialakítottuk életterünket, napirendünket.

Semmivel nem pótolható az az élmény, hogy a gyerekek rengeteg időt tölthetnek a szabadban, közvetlenül tapasztalhatják meg az őket körülvevő természet szépségeit.

Jó alkalom ez a közösség építésére, formálására is. Ebben a helyzetben jobban érzik a gyerekek az egymásra utaltságot.

A falu lakói örülnek nekünk, igyekeznek segítségünkre lenni.

 

 

 

A Szent Bernadett Tagóvodánkban működő "Kincses Kultúróvoda 2017" programjának keretében, szeptember 27-én került sor az első népi kismesterségeket bemutató foglalkozásra. A gyerekek két csoportban, 10 hónapon keresztül minden hónapban egy alkalommal az időszakra leginkább jellemző népi kismesterséggel ismerkedhetnek meg. A foglalkozásokon nem csak a technikáját tanulhatják meg és gyakorolhatják egy-egy tevékenységnek, hanem a felhasznált anyagról is hallanak egy rövid összeállítást. Kedden a Közösségek Házában, Schaff Anikó vezetésével a gyékény felhasználásával ismerkedtünk meg és angyalkát készítettek a gyerekek.

 

 

 

 

 

Kedves Szülők, Diákok!

        

         ÚJRA                 

                                 PAPÍRGYŰJTÉS

Iskolánk 2017. október 4-én 12:00-17:00 óráig őszi papírgyűjtést szervez.

Helye: az iskola udvarán – az elhelyezett konténerek mellett.

Kérjük, támogassák gyermekeik csoportját/osztályát és környezettudatos nevelését a gyűjtésben való részvételükkel!

                                                              Köszönjük!

 

                                         

2017.09.23.-án délelőtt 10 órakor kezdődött a Négy Évszak Futás őszi fordulója.

 

Rajthoz állt iskolánk 3. lá osztályából: Bocz Panna, Darvasi Hunor, Fadgyas Eszter, Nagy Ágnes, Rácz Martin.

Az 5.lá osztályból:  Fadgyas Júlia. Mindnyájan teljesítették a maratonka 1000 m.-es távot, amely végén befutó éremmel várták a gyerekeket, a szervezők.

Nagy örömünkre, első helyezett lett a korosztályában futó lányok közül : Fadgyas Eszter, a fiúknál, ugyancsak első helyezést ért el: Darvasi Hunor.

Gratulálunk mindnyájuknak!

Éva néni

 

DÖK-nap

Kedves Szülők és Tanulók!

A Kodály diákönkormányzata kirándulást szervez:

Szeptember 28-án, csütörtökön a Sikondai pihenőparkban (eső esetén a városi sportcsarnokban és az iskolában) akadályversenyt szervezünk az osztályoknak.

Húzz sulipólót és öltözz sportosan! Legyen nálad enni- és innivaló is!

A felső tagozatosok válasszanak csapatnevet, készítsenek menetlevelet (kilenc állomásra).

Gyülekező csütörtökön reggel 8-8.30 között az iskolában!

 

 

 

Első Szent Gellért nap az iskolánkban
Pénteken 10 órakor veszi kezdetét az első projekt, ami Szent Gellért védőszenthez kapcsolódik.
 
Programok:
- Hamzau Relu atya, püspöki biztos tanítása iskolánk védőszentjéről
- Pabian Ádám Tanár úr interaktív előadása
- daltanulás magyar szentekről
 
Az esemény végén, 11:20-kor minden érdeklődő megtekintheti a hetek óta lelkes készülődéssel létrehozott koreográfiát egy flashmob keretében.
 
Összefogásunkat kék pólóval/iskolapólóval fejezzük ki.
 
Teremtsünk hagyományt!
Szeretettel várunk mindenkit az iskolaudvaron, rossz idő esetén a felső zsibongóban.
 
Bátran kapcsolódjanak be a közös táncba, ovistól a szülőn át minden érdeklődőig!
 
 
 

Bátára zarándokoltunk 2017. 09. 16.

Idén is részt vettünk a bátai Szent Vér kegyhelyre szervezett zarándoklaton.

Indulás előtt Relu atya beszélt a zarándoklat céljáról, majd megáldott bennünket.

A közel ezer főt számláló csapathoz Dunaszekcső előtt csatlakoztunk. Iskolánkat 98 diák, szülő és pedagógus képviselte. Püspök atya megszólítására rögtönzött kiskórust alakítottunk ki, így tanulóink előénekesként végeztek szolgálatot a gyaloglás során. Az időjárás kedvező volt, utunkat kellemes őszi napsütésben tettük meg. Elmélkedve, imádkozva róttuk a kilométereket, ki-ki túlléphetett a gondjain, a megszokott teherbírásán, felajánlva imádságát családjáért, az ifjúságért, betegekért és szenvedőkért.  Bátára érkezve, az ünnepi szentmisén két diákunk ministránsi feladatot is vállalt. Az eucharisztikus  kegyhely  búcsúja hatalmas lelki töltetet adott gyereknek és felnőttnek egyaránt.

 

Szelléné Fürbach Erika, katekéta

További képek: Gregorics Iván

 

Felhívás!

Kedves gyerekek!

Óvodásoknak, alsósoknak, felsősöknek az állatok világnapja alkalmából rajzpályázatot hirdetünk.

Téma: Bármi ami az állatokkal kapcsolatos.

Minden munkát szeretettel várunk!

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!


Egy nagyszerű beszélgetésre invitálunk mindenkit, hiszen e héten pénteken Nagy Tímea olimpikon lesz a Bajnokok Klubjának vendége!

 

https://www.facebook.com/events/1545576782165721/

Ilyen még nem volt! Jövő pénteken szeretnénk lelkes diákokkal, ovisokkal és szülőkkel belakni az iskolaudvart! Pár egyszerű lépés, egy összefogás és rengeteg mosoly! Tarts velünk!
Jelszó: Szent Gellért flashmob 2017.
 

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda Szent Bernadett Tagóvoda Katica csoportos gyermekei a Komlói Napok keretében léptek fel az Ünnepi Testületi ülésen. A Komló és Neckartenzlingen testvérvárosi kapcsolatának 25 éves évfordulója alkalmából képviselték a Komlói német nemzetiségi óvodákat. A gyerekek helyi gyűjtésű táncokat, verseket, dalokat adtak elő.

Gombos harmonikán kísérte őket: Bogyay László
Fotó:Rákos Ildikó

 

 

2017. szeptember elsején kedves kis műsorral, köszöntéssel, Relu atya áldásával avattuk igazi első osztályossá iskolánk legfiatalabb tanulóit. Szívből köszöntünk Benneteket, nagyon vártuk, hogy velünk legyetek!
Legyetek büszke Kodályosok!

 

 

 

 

2017. augusztus 31-n, a Komlói Római Katolikus Templom falai között, ünnepélyes keretek között nyitottuk meg a 2017/2018. tanévet. Kiemelt figyelemmel készültünk erre, hiszen ez iskolánk 80., az ének-zenei tagozat 60. megkezdett tanéve már. Köszönjük Plébános úrnak, a szereplőknek, a pedagógus kollégáknak és a szülőknek, hogy széppé tették ezt a napot mindannyiunk számára!
Ormándlaky Dalma
intézményvezető

 

 

 

Kórustábor 2017. május

Sok éves múltra tekint vissza az iskola Kiskórusának egy-két napos tábora, idén 2017 májusában sikerült ennek a megszervezése.

Kodályosok Zánkán!

 

Június végén 51 Kodályos diák tölthetett el egy kalandokkal teli hetet a Zánkai Erzsébet-táborban.

Közel 1200, az ország különböző iskoláiból érkezett diákkal együtt kezdtük meg a vakációt a Balaton parton. A gyerekeket altáborokba sorolták - mi a sötétkékbe kerültünk. A hagyományokhoz híven zászlófelvonással egybekötött közös nyitóünnepséggel és diszkóval kezdődött az egy hetes móka.

Felhívás

Emlékszel az év végi tapsolós „Eljött az osztály” rap-re?

Szeretnél Te is részese lenni egy hasonló kihívásnak?

Itt az idő!

Táboroztunk a nyáron 2.

Hittantábor 2017: Élmény-lelkiség-testmozgás