07:15 - 18:00

Iskolaidő

Közelgő események

Új bejegyzések
“A zene a legtitokzatosabb és legemelkedettebb dolgokat is elmondja, amit a lélek érez és megálmodik. Az eszmék és érzések magasabb rendjét fejezi ki, mint az emberi szó. A végtelent tárja fel…”

George Sand

Valóban így van… Egy kis morzsáját megélhettük a “végtelennek”…Gratulálok a Komlói Kodály Iskola kórusos gyerekeinek, akikkel öröm volt együtt dolgozni a hétvégén.

Hagyományos Kórustáborunkat idén 03.22-23-án tartottuk az iskolában, amelyben a  gyerekek zenei élményekkel gazdagodhattak, a kórus közössége összekovácsolódott. Köszönöm az áldozatos és kitartó munkát a gyerekeknek, kollegáknak, barátoknak, akik segítették, segítik munkámat.

Büszke vagyok Rátok Kodályos fiatalok! Hiszem, hogy Bennetek van jövő!!!!

Lőrincz Ákos Csaba

 

Az idén is nagyon élveztük a kórustábort. A próbákon jópofa beéneklésekkel járattuk be a hangunkat. Tanultunk népénekeket, klasszikus műveket és modern dalokat is. Ha ügyesek voltunk, jutalmat kaptunk a végén. A sok próba mellett szórakoztató programokat is szerveztek számunkra. Például: mindenki nagyon szerette az esti bújócskát. Az idei ebédünk bográcsban készült, még házikenyeret is adtak mellé.  Az idősebbek  az iskolában alhattak,  a fiatalabbak nem, de a bújócskán és a vacsorán  részt vehettek ők is. Ezenkívül Just dance és karaoke partit  tartottunk még az este folyamán.

Kun Médea