Tájékoztató az iskolai gyermekétkeztetésről a 2023/24. tanévben

Iskolánkban online ebédrendelési felületen kényelmesen, otthonról intézheti gyermeke étkezéssel kapcsolatos ügyeit, amelyhez – a Krétához hasonlóan – hozzáférést biztosítunk az érintett szülőknek, munkatársaknak.

A megrendelést minden hónap 5-től 20-áig van lehetőség leadni, választva az „A” és „B” menü között. Ingyenesen étkező tanulóknak automatikusan „A” menü kerül megrendelésre, amennyiben a szülő/gondviselő ezen nem változtat.

A megrendelő felületen meghatározott határidőn belül megrendelheti, módosíthatja, lemondhatja az étkezést. A számla elkészülte után lehetőség van a számla ellenértékét bankkártyával rendezni. Amennyiben nem áll módjában bankkártyával fizetni, úgy a számlán szereplő bankszámla számra átutalással, a gazdasági irodában készpénzben is teljesítheti a befizetést.

Étkezést lemondani előző munkanap 9:00 óráig lehet ugyanezen a felületen, illetve a 06-30/096-6176 és a 72/481-272-es telefonszámokon.

Ingyen étkezhet a gyermekvédelmi határozattal rendelkező tanuló, az étkezést csak érvényes igazolás alapján tudjuk biztosítani. A határozat lejártát követően rendszerünk automatikusan kedvezmény nélkül számolja fel az adagokat. Az új határozattal a kedvezmény ismét igénybe vehető.

50%-os térítési díjat kell fizetni a tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek, valamint a három vagy több gyermekes családban nevelkedő tanuló után.  Nagycsaládos tanuló esetén az emelt családi pótlékról szóló igazolás szükséges a kedvezmény érvényesítéséhez.

Diétás étkezést szakorvosi igazolás ellenében biztosítunk, ebben az esetben csak egy fajta menü áll rendelkezésre.

Amennyiben a kedvezményekre való jogosultságban a tanév során változás áll be, azt nyolc napon belül be kell jelenteni a szükséges igazolások bemutatásával az iskola gazdasági irodájában.